ВАШАТА ПОРЪЧКА ДО МОМЕНТА/ORDER      

Отстъпки до 30%, за заявки над 100 лв бонус 6%
доставки на твърда цена независимо от броя на книгите
плащане при доставка, срок за цялата страна 2 дни - 4.69 лв
Пощенски марки
ново съвети каталог доставки за нас следене кошница

Изцеление от Извора. Открий и излекувай скритата причина за болестта

Изцеление от Извора. Открий и излекувай скритата причина за болесттаАвтор: Дейв Марковиц
Обем: 256 стр.
Формат в мм.: 145х210
Издател: ИК "AMG Publishing"
Мека подвързия
Дата на включване: 2011-09-19
ISBN: 9789549696356
Категория: Здраве

Корична цена: 12.00 лв.
Oтстъпка: 14%

Нашата цена: 10.32 лв.

 

„Колко от вас постоянно преследват целта, наречена добро здраве? Колко книги, семинари, лекарски подходи и лечения сте изпробвали, но все още не сте здрави? Очевидно до този момент все нещо ви липсва.
Време е да спрете да следвате остарели и ограничени идеи, свързани със здравето и лечението на болестите. В своята практика като специалист по интуитивна диагностика съм ставал свидетел на драстични промени в живота на хора, следвали напътствията, за които аз получавам знание в състояние на медитация. Дългогодишна болка може да изчезне само след няколко сеанса, а понякога и след няколко минути. Дори да сте чували за холистичната медицина, едва ли досега тя ви е била представяна точно по този начин.
Здравето е процес, както и животът. То не е крайна цел, към която трябва да насочите усилията си, а по-скоро резултат от един съзнателен живот, т.е. от това да разберете какъв е механизмът на живота, какво липсва и къде и как да запълните празнините. Книгата „Изцеление от Извора” ще ви помогне да го постигнете.“

Дайв Марковиц признава, че като повечето хора и той до неотдавна е подхождал към здравето и болестите от физическа гледна точка: чувстваш се зле, ходиш на лекар, взимаш рецепта, чувстваш се по-добре. В последствие обаче ограниченията на медицината, използваща главно медикаменти за лечение, стават все по-очевидни за него и той открива собствената си способност да работи с енергиите на тялото – своето и тези на другите хора, както и да общува с духовния свят. Благодарение на дарбите си и практиката си на терапевт, работещ в областта на холистичната медицина, Дейв Марковиц създава метода за самолечение „Изцеление от Извора”, чиято цел е да помогне на човек да открие, разбере и изкорени скритите причини за болката и болестта. Благодарение на опита си с най-различни пациенти и състояния той извежда възможните причини за някои особено популярни болести и неразположения и дава напътствия за това как могат да бъдат излекувани.
Авторът твърди, че емоционалната болка и стрес обикновено се натрупват в мускулите и именно те са корените на толкова често срещаните заболявания на костите и ставите например. По подобен начин той извежда и възможните причини за високото кръвно налягане, кожните проблеми, лошото храносмилане и дори болестите, предавани по полов път. Марковиц е убеден, че никаква трайна промяна в състоянието не би могла да настъпи, ако човек не разбере напълно каква енергия го е създала и след това не я трансформира. Като обяснява на читателите защо трябва да гледат на болетта като на възможност, а не като на бреме, той ги окуражава да поемат отговорност за състоянието си, да открият смисъла му и да направят първата крачка към изцелението чрез самопознание и вътрешна работа.
Основата на метода на Дейв Марковиц са т.нар. Пет стъпки към здравето: етапи, които той определя като жизнено важни за излекуването на каквато и да било болест или болка: осъзнаване, приемане, възможност, благодарност, прошка. Петте стъпки към здравето са не само начин човек да се освободи от физически и емоционални болки, да се радва на душевен мир и по-пълноценни отношения с хората около него, но и да постигне психологически и духовен растеж.
Методът „Изцеление от Извора” е достъпнен за всеки, който има куража да тръгне на път към себе си да се освободи от ограничените мисловни модели. Той е индивидуален и предлага практически начини за справяне с емоции като гнева, срама, съжалението и вината, както и за интергиране на новите по-позитивни модели на мислене в психиката.

„Вие сте ключът към собственото си изцеление. Вие сте ключалката, която трябва да бъде отключена. Всичко необходимо се намира във вас самите” – това е посланието на „Изцеление от Извора”.

Дeйв Марковиц е човек, надарен със силна интуиция и със способността да работи с енергиите на тялото. Освен създател на метода за самолечение „Изцеление от Извора”, Дейв Марковиц е индивидуален и групов терапевт, както и водещ на собствено радиошоу за връзката между тялото и ума.


Прибавете и Вашa анотация, мнение или коментар за това заглавиe

търсeне по м/у думите моля въведете търсената дума
иили   

най-новото в
Здраве
Глюкозната революция - Джеси Инчауспе
Методът на Глюкозната богиня - Джеси Инчауспе
Мръсни гени. Революционна програма за излекуване на първопричината за болестите и оптимизиране на вашето здраве - Бен Линч
Дали всичко е наред? - д-р Никола Клун
Чудото на подправките - Пени Стануей
Вторият мозък. Как микробите в червата влияят върху настроенията, решенията и здравето ни - Д-р Емеран Майер
Защо се разболяваме - Бенджамин Бикман
Здравето на мозъка още от раждането и преди това - Ребека Фет
Периодично гладуване For Dummies - Доц. д-р Джанет Бонд Брил
Детският имунитет - д-р Цветелина Великова
Как да се подготвим за перименопаузата и менопаузата - Д-р Луиз Нюзън
Невероятен имунитет - Филип Детмер
Кажи ми какво те боли, за да ти кажа защо - Мишел Одул
Имунитетът - Сергей Бубновски
Революцията периодично гладуване - Марк П. Матсън
Ключовият подход - Ребека Фет
Кога и с какво да се храним. Как да намерим златната среда между гладуване и преяждане - Андрей Беловешкин
Антираков начин на живот - Д-р Лоренцо Коен, Алисън Джефрис
Здраве през стъпалата - Сергей Бубновски
Код на здравето на сърцето и ставите - Сергей Бубновски
всички книги в категорията >>>

Проверка на почъчки  |  Вашата сметка  |  Нови книги  |  Съвети  |  Каталог  |  Доставки  |  На едро  | 
Мнения  |  Кои сме ние  |  Проeкти  |  RSS  | 

Приятели: С надуваема лодка около света  |  пощенски марки  |  СБСС  |  Ламбиеви колиби  |