ВАШАТА ПОРЪЧКА ДО МОМЕНТА/ORDER      

Отстъпки до 30%, за заявки над 100 лв бонус 6%
доставки на твърда цена независимо от броя на книгите
плащане при доставка, срок за цялата страна 2 дни - 4.69 лв
Пощенски марки
ново съвети каталог доставки за нас следене кошница

Сватбени пчели

Сватбени пчелиАвтор: Сара-Кейт Линч
Обем: 352 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Слънце"
Мека подвързия
Дата на включване: 2014-09-05
ISBN: 9789547422070
Категория: Съвременни романи

Корична цена: 12.99 лв.
Oтстъпка: 9%

Нашата цена: 11.82 лв.

 

Шугър Уолъс не вярваше в любовта от пръв поглед, но нейните пчели вярваха, а дори не можеха да различават червеното от зеленото. Можеха обаче да виждат четирийсет различни оттенъка на пурпурното. С други думи: тези пчели, макар и да не знаеха всичко, в някои отношения знаеха повече от Шугър Уолъс.

Шугър Уолъс е красива млада жена, която води номадски начин на живот. Всяка пролет тя се мести да живее в нов град, а единствен спътник е любимият й кошер с пчели, завещан от нейния дядо.

Идва нова пролет и Шугър се преселва в апартамент в квартала "Алфабет Сити", Манхатън, защото на покрива на сградата има градина. Там тя може да гледа необезпокоявано пчелите си. А и самият квартал е пълен с паркове и тревни площи.

Скоро жената се запознава с останалите обитатели на блока, до един недоволни от живота си – младата анорексичка Руби Портман, която копнее за любов, самотната майка Лола, която така и не е успяла да сбъдне мечтата си да отвори магазин за балони, сръдливите старци госпожа Кешъл и господин МакНали, срамежливия Нейт и кварталния бездомник Джордж... Постепенно Шугър се сприятелява с тях и научава историите им, а ние разбираме защо тя никога не се задържа дълго на едно и също място. Тя се страхува да не се влюби отново в неподходящ човек – някой като Грейди Паркс, когото е зарязала пред брачния олтар, защото е ненавиждал пчелите й.

Шугър внася лъч светлина в живота на новите си приятели, като го подслажда с мед и добри думи. Но самата тя става все по-мрачна. Не може да изхвърли от мислите си привлекателния мъж, с когото се сблъсква на улицата още през първия си ден в Манхатън - висок брюнет с хавайка на име Тео Фицджералд. Когато се срещат за втори път, Шугър разбира, че шотландецът адвокат също е привлечен от нея и това я хвърля в паника. За нищо на света тя не иска да преживее отново страданията и разочарованията от първата си любов. Уплашена от чувствата си, Шугър започва всячески да го избягва (въпреки че бездомникът Джордж не спира да я уверява колко хубава двойка ще бъдат)... докато не се намесва Елизабет Шеста, кралицата на нейния кошер.

Благодарение на необикновените си сетива навремето Елизабет Първа усеща, че Грейди Паркс е неподходяща партия за Шугър и го ужилва, превръщайки неприязънта му към пчелите в истинска омраза. Омраза, която в крайна сметка кара Шугър да го зареже в деня на сватбата им. Сега нейната наследница, Елизабет Шеста, усеща, че господарката й е нещастна и спира да снася яйца, а разтревожените от поведението й пчели спират да правят мед. Елизабет знае, че Тео е точно това, от което господарката й има нужда, и решава да й покаже одобрението си съм него. Тя напуска кошера и отвежда целия рояк на покрива на една от съседните сгради. Шугър отива да прибере пчелите си и открива, че в апартамента под покрива живее Тео... Както и че кралицата-майка е започнала да снася отново яйца, а децата й да правят мед.

Така пчелите, които са провалили първия брак на Шугър, сега стават причина тя да се омъжи отново, този път за правилния човек. Роякът помага и на още една двойка – докато заедно с Шугър събират мед, Руби и Нейт неусетно се влюбват...

“Сватбени пчели” е съвременен романс, в който централни теми, освен любовта, са и животът на модерните жени, тяхната обсебеност от външния им вид, самотата, семейните отношения и не на последно място приятелството.

Сара-Кейт Линч (1962) е родена в Нова Зеландия. По професия е журналист и има постоянна рубрика в най-четеното новозеландско списание “Woman’s Day”. Написала е над 10 книги, които са публикувани в САЩ, Австралия, Германия, Холандия, Италия, Израел и другаде.


Прибавете и Вашa анотация, мнение или коментар за това заглавиe

търсeне по м/у думите моля въведете търсената дума
иили   

най-новото в
Съвременни романи
Тасмания - Паоло Джордано
Самотата на простите числа - Паоло Джордано
Забравете за света - Румаан Алам
Мери. Раждането на Франкенщайн - Ане Ейкхаут
Брачната двойка червени рибки / Венчелистчета и други неудобни истории - Гуадалупе Нетел
Тъжният гост - Матиас Наврат
Изповедта на един назадничав хетеросексуален мъж - Фредерик Бегбеде
Семейство Мартен - Давид Фоенкинос
Историята на едно порядъчно семейство - Роза Вентрела
Сънсет Парк - Пол Остър
HOMO sapienne - Нивиак Корнелиусен
Нека завали - Чарлс Мартин
Второ действие - Даниел Стийл
Съпричастният - Виет Тан Нгуен
Жената, която пишеше писма - Карстен Хен
Да се срещнеш със себе си. Пътеводител към откриване на своя Аз - Никол ЛеПера
Парижкият архитект - Чарлс Белфур
Магьосника от Кремъл - Джулиано да Емполи
Сто нощи - Луисхè Мартин
Пръв между равни - Джефри Арчър
всички книги в категорията >>>

Проверка на почъчки  |  Вашата сметка  |  Нови книги  |  Съвети  |  Каталог  |  Доставки  |  На едро  | 
Мнения  |  Кои сме ние  |  Проeкти  |  RSS  | 

Приятели: С надуваема лодка около света  |  пощенски марки  |  СБСС  |  Ламбиеви колиби  |