ВАШАТА ПОРЪЧКА ДО МОМЕНТА/ORDER      

Отстъпки до 30%, за заявки над 100 лв бонус 6%
доставки на твърда цена независимо от броя на книгите
плащане при доставка, срок за цялата страна 2 дни - 4.69 лв
Пощенски марки
ново съвети каталог доставки за нас следене кошница

Песен за огън и лед. Книга 1. Игра на тронове

Автор: Джордж Р. Р. Мартин
Обем: 744 стр.
Формат в мм.: 165х235
Издател: ИК "Бард"
Мека подвързия
Дата на включване: 2001-11-07
Категория: Фентъзи

Корична цена: 19.99 лв.
Oтстъпка: 19%

Нашата цена: 16.19 лв.

 

С шеметния си бяг от скована в жесток студ страна към земи на вечно лято и охолно безгрижие, ИГРА НА ТРОНОВЕ е сказание за владетели и владетелки, войни и чародеи, наемни убийци и незаконородени претенденти за власт, появили се във времена на мрачни поличби. Тук странна войнствена орда се сражава с мечове, изковани от невиждан от човека метал, жестоко дивашко племе сее безумие сред хората, свиреп млад принц от кръвта на дракона разменя сестра си, за да си върне трона, едно дете се губи в сумрака между живота и смъртта и една решена на всичко жена предприема опасно пътуване, за да защити това, което й е скъпо. Сред заговори и коварства, трагедии и вероломство, победи и насилия, съюзници и врагове, съдбата на Старките виси на косъм и всяка от страните се бори за победа в най-смъртоносния конфликт: Играта на тронове.

Джордж Р. Р. Мартин е носител на престижни награди, автор е на пет романа. Сценарист е на игрални и телевизионни филми, сред които „Красавицата и звяра" и е редактор на сценария на „Зоната на здрача". След десетгодишна пауза се завръща към романите и сега работи над четвъртата книга от ПЕСЕН ЗА ОГЪН И ЛЕД.

Сагата е отличена с наградата на публиката за най-добро фентъзи на годината.


Мнения за тази книга

denis -kardjali
naistina vpe4etlqva6ta kniga.do sega ne haresvah fentazi,no sled kato pro4etah Igra na tronove promenih mnenieto si.naistina 4udesna kniga.

Seleen -
Пример за наистина страхотно фентъзи са 3те книги на Песен за Огън И Лед,не те оставя дъх да си поемеш докато не стигнеш до края,персонажите са страхотни и е пълно с изненадващи ситуации.Тази книги просто не могат да бъдат предвидими.Нямам търпение да излезе и в България четвъртата книга.Всеки истински фентъзи фен трябва да прочете цялата поредица!

lesst -Sofia
Taq kniga e vurhaaa be hora!nai-dobrata ne samo v jara si,a i izob6to!neveroqtna poredica!i 3te knigi sa strahotni-pro4etoh gi na edin duh(pri polojenie 4e ne obi4am da 4eta mnogo knigi osobeno s takiva razmeri).NE GI IZPUSKAITE!4akam s neturpenie da izleze 4tata 4ast v BG!Velikolepna kniga!naistina nqmam dumi!

Join -
Определено завладяваща книга, изпипана и изкусурена до неповторима висота...Изключително фентъзи, което те грабва от първия миг и не те оставя да си поемеш дъх до края...Съвършенни описания и изключително реалистични събития...Човек може да се изуми от лекотата, с която Мартин погубва героите си, но тази тактика неминуемо ни кара да се замислим, че той е способен на всичко и от него може да се очаква и неочакваното...На онези, които не са имали удоволствието да държат тази книга в ръцете си, да поглъщат страниците на този шедьовър, моят съвет е направете го!Няма да съжалявате...Пътят на един истински фентъзи почитател неминуемо минава именно през тази поредица...

Никола Наус -Пловдив
Освен да кажа че книгата е прекрасно написана.Едно прекрасно начало на сага, която наистина те грабва от първата страница и те държи до последно.

Златина -София
Истинско богатство от персонажи усещания и цветове, подправени с дискретна лъжичка мистика. Като че ли няма нищо излишно и въпреки това обемът и на трите тома е внушителен. Диалогът е много жив и забавен ,речникът богат , книгата не е загубила нищо при превода . От време на време ще останете с усещането че действието се развива в роман на Дюма , тъй като не липсва интригата с отрова или рапира . Препоръчвам книгата на всички естети в литературата , лично аз очаквам с нетърпения четвъртия том.

Sparhawk -Sofia
Hubavo na4alo na hubava saga.

Juliana -
Страхотна книга, много ми хареса и макар че досега не съм чела много фентъзита, смятам да го направя...с голям кеф почвам да чета втората част...Денерис е много умело изграден персонаж!

Stanislav -Sofia
Nesymneno hubava kniga, po-razlichna ot vsichki ostanali.

soledad -Sofia
Silno vpe4atlena i dori o4arovana! Edin nov svjt, 4udesna intriga ,velikolepen stil, i dobrite i lo6ite sa super... njma prezidenski izbori! 4akam drugite 4asti s netarpeni

Прибавете и Вашa анотация, мнение или коментар за това заглавиe

търсeне по м/у думите моля въведете търсената дума
иили   

най-новото в
Фентъзи
Кръстопътища по здрач. Книга 10 от Колелото на времето - Робърт Джордан
Ловци на кости (Сказание шесто). Поредица Малазанска книга на мъртвите - Стивън Ериксън
Ледена утроба. Книга втора от Лунопад - Джеймс Ролинс
Среднощни приливи (Сказание пето). Поредица Малазанска книга на мъртвите - Стивън Ериксън
Пътят на кинжала. Книга 8 от Колелото на времето - Робърт Джордан
Сърцето на зимата. Книга 9 от Колелото на времето - Робърт Джордан
Жътварят - Тери Пратчет
Дядо Прас - Тери Пратчет
Крадец на време - Тери Пратчет
Музика на душата - Тери Пратчет
Морт - Тери Пратчет
Джонатан Стрейндж и мистър Норел - Сузана Кларк
Книга на нощта/твърда корица - Холи Блек
Книга на нощта - Холи Блек
Кралството на обречените - Кери Манискалко
Всички шепнещи кости - А. Г. Слейтър
Вещер. По-малкото зло - Анджей Сапковски
Божи воини - Анджей Сапковски
Името на вятъра - Патрик Ротфус
Страхът на мъдреца, част втора - Патрик Ротфус
всички книги в категорията >>>

Проверка на почъчки  |  Вашата сметка  |  Нови книги  |  Съвети  |  Каталог  |  Доставки  |  На едро  | 
Мнения  |  Кои сме ние  |  Проeкти  |  RSS  | 

Приятели: С надуваема лодка около света  |  пощенски марки  |  СБСС  |  Ламбиеви колиби  |