ВАШАТА ПОРЪЧКА ДО МОМЕНТА/ORDER      

Отстъпки до 30%, за заявки над 100 лв бонус 6%
доставки на твърда цена независимо от броя на книгите
плащане при доставка, срок за цялата страна 2 дни - 4.69 лв
Пощенски марки
ново съвети каталог доставки за нас следене кошница

От кого сме произлезли?

Автор: Ернст Мулдашев
Обем: 428 стр.
Формат в мм.: 140х200
Издател: ИК "НСМ Медиа/Дилок"
Мека подвързия
Дата на включване: 2003-09-08
Категория: Загадки

Корична цена: 18.00 лв.
Oтстъпка: 9%

Нашата цена: 16.38 лв.

 

Генофондът на човечеството - мит или реалност?
Ако вярвате в древните митове, втората хипотеза е възможна. Ако вярвате в традиционната наука, не се учудвайте, че новите авангардни открития също накланят везните към нея. Може би макар и в приказно-алегорична форма, митовете се съхранили научните постижения на предходните цивилизации, все още неразгадани от нас.

Кой е създал Генофонда, кой контролира еволюцията, наистина ли е способен да възроди живота в случай на глобална катастрофа? Кой е човекът, чийто очи са изобразени върху тибетските храмове? Какви са лемурийците, атлантите, фараоните, пророците, ренесансовите гении, Нострадамус, Айнщайн, Ванга?

Ернст Мулдашев, руски професор по очна хирургия, след международна експедиция в Индия, Тибет и Непал, проучваща изворите и произхода на човечеството, повдига завесата на най-голямата загадка в историята - хора, прекарали в сомати хиляди и милиони години, които съществуват паралелно нашия свят и които...


Мнения за тази книга

панио -sofia
вярата е най добрият приятел силата изхожда от умението умът се ръководи от стрмежа

YOTSHA -
Книгата не съм я чел...събирам засега само информация за нея и когато бъда готов ще я прочета осамотен и съсредоточен...дали това, което пише авторът е вярно, читателят сам ще усети и ако му допадне би я прочел пак, и би си направил духовен екстракт за своето АЗ, с който би почерпил други хора и те, ако го харесат, биха го направили за други...

Нели Димитрова -Варна
Прочетох по два пъти първите четири книги на Мулдашев, без последната - Матрицата на живота.Много съм доволна от познанията, които получих от тях.От всичко написано от автора за пореден път се убедих, колко малко знания за отминалите дни и епохи притежаваме ние-съвременните хора и същевременно - колко много тайни,свещенни и неприкосновени се пазят от шепа посветени хора - особените.Но сигурно така трябва да бъде, защото в по-голямата си част населението не е готово и подготвено да приеме някои очевадни истини за отминалите земни свръх развити цивилизации,запазили знанията си под формата на притчи и символики.Радвам се, че все повече съвременници се стремят към висока духовност и нравственост, без които е невъзможно влизането, разбирането и прозирането в обграждащата ни паралелна,невидима за момента за повечето ни, действителност.Да продължаваме да четем и да се усъвършенствуваме духовно, за да разбираме по-ясно трагичното послание на древните - дано това да помогне да спасим живота на планетата възможно във всичките му варианти!

Duncan McCloud -Varna
В момента чета книгата и ми се струва много интересна.Наистина психичнита сила е нещо невероятно което ако се овладее е нещо полезно.Но все още остават много въпроси-какво общо има всичко това с Вселената и какво представлява висшето съзнание към което имат достъп само избраните.Все пак има много теории и трябва да има и връзка м/у тях.Все пак много ми се ще да разбера какво е да изпаднеш в сомати може би тогава ще разберем отговорите на всички въпроси.

Стоян -София
Прочетох с интерес От кого сме произлезли. Книгата преобърна моите представи за произхода на човечеството и доказа, че нямаме нищо общо с Дарвин и маймуните. Явно на нашата земя са просъществували пет вида цивилизации, а колко още ще има в бъдеще, никой не знай. Много съм благодарен на Ернст Мулдашев за тази книга и бих искал да се запозная лично с него. Той е един изключителен учен и човек.

василена -Ловеч
В момента чета книгата.Интересна ми е, но не мога да повярвам на всичко.може би,защото ми се струва невероятно.Но дори и самият автор не може да си обясни всичките тези неща.В книгата има логична мисъл,но има и много "защо" и "как",на които не можем да си отговорим Защо всичко се съсредоточава само за нашата планета... има толкова други планети в необятния Космос Наистина книгата е на тема за Нас,откъде сме произлезли,но и не всичко ие свързано с нас ,може би незнам

Dani -
Явно този книга вълнува много хора, защото в нас винаги съществува въпроса от къде произлизаме. Научните факти винаги са противоречиви за едни и убедителни за други. Няма значение колко и под каква форма човек е духовен. Истината е че човек трябва да вярва първо във своите възможности и своя живот за да повярва в нещо друго. Лично аз смятам че съм достатъчно духовна, но не съм склонна да повярвам в "енергията" за която говори Мулдашев.

Юлия -
Тази книга е не само невероятна,тя е едно изключително поучение,което ние трябва определено да вземем впредвид.Тази духовност и тази логическа обоснованост,за сьжаление ни е непозната,а не би трябвало да е така.Искренно се надявам,че повече хора ще имат вьзможността да се запознаят с книгата на Ернст Мулдашев(невероятен човек преди всичко и беспорен специалист по офталмология)за да вникнат в сьщността на неговият труд.

Павел -Видин
Проечетох книгата на един дъх! Бях изумен и изненадан как е възможно това. В началото, когато започнах да чета книгата първо си помислих, че автора има прекалено силно въображение, но прочитайки няколко глави останах изумен и дори се замислих дали това е възможно. Снимката на съществото с очите ми е много интересна и понякога се питам дали наистина са изглеждали по този начин :)) Много ще се радвам, ако някай реши да ми напише някое редче :))

Явор -Варна
Книгата на този човек е нещо уникално и напълно реалистично.Всичко в нея е доказано чрез математика,а стилът по който е написана е достъпен за всички.

Стенли -Русе
Книгата определено си заслужава да се прочете. Всички факти, събирани по време на международната експедиция в Непал, Индия и Тибет са обосновани според научната логика и интуицията на автора, а на много места Ернст Мулдашев се е позовавал на своя кумир Николай Рьорих, Елена Блаватска, Лобсанг Рампа и др. За да повярвате, че човек е произлязъл не от маймуната, както ни учи Чарлз Дарвин, а чрез уплътняване на духа е необходимо да прочетете повече литература на подобна тематика. Препоръчвам Ви сайта http://www.izvorite.com/

Диана -София
Книгата е много добра. Мисля, че успях да я прочета внимателно. Личи си, че Мулдашев я е писал с много жар и подчертан интерес. Според мен автора е успял да заинтригува читателя си. След като прочетох тази книга вижданията ми, за това, от кого сме произлезли се промени. Сега съм сигурна, че съществува Генофонд, че сме деца на предишна зивилизация и най-важното, че трябва духовно да се възроди нашето съвремие, ако желаем да оцелеем.....

Николета Спасова -Сандански
Книгата ми харесва,защото е написана от учен , които може да я обясни като я прилага в сферата на офталмологията-чрез уникалните операции които прави.

Прибавете и Вашa анотация, мнение или коментар за това заглавиe

търсeне по м/у думите моля въведете търсената дума
иили   

най-новото в
Загадки
Предстоящото велико пробуждане - Боб Фрисъл
Изгубената гробница - Дъглас Престън
Невъзможната история - Хал Джонсън
Антарктика и тайната космическа програма - Дейвид Хатчър Чайлдрес
100-те най-големи загадки в историята - Н. Н. Непомняшчи
Звезден пратеник. Цивилизацията, погледната от Космоса - Нийл Деграс Тайсън
Фантастичните числа и къде да ги открием - Антонио Падия
Тайните за змейовете. Произход и наследство - Христо Буковски
Кои сме ние и как сме стигнали дотук - Дейвид Райк
Фундаментално. 10 ключа към реалността - Франк Уилчек
Конспирация. История на шантавите теории.. - Том Филипс, Джон Елидж
500-те най-големи катастрофи - Н. Н. Непомняшчи
Изгубеното знание на древните - Глен Крайсбърг
Човешкият мозък в епоха на катаклизми - Игор Прокопенко
100 съществени неща, които не сте знали, че не знаете - Джон Бароу
Древни технологии - Франк Джоузеф
Всичко е еволюция, или...? - Аргументи за радикално преосмисляне - Ерих фон Деникен
Хората не са от Земята. Научна оценка на доказателствата - Елис Силвър
Пътуване през Вселената - Колектив
100 неща, които те не искат да знаете - Даниел Смит
всички книги в категорията >>>

Проверка на почъчки  |  Вашата сметка  |  Нови книги  |  Съвети  |  Каталог  |  Доставки  |  На едро  | 
Мнения  |  Кои сме ние  |  Проeкти  |  RSS  | 

Приятели: С надуваема лодка около света  |  пощенски марки  |  СБСС  |  Ламбиеви колиби  |