ВАШАТА ПОРЪЧКА ДО МОМЕНТА/ORDER      

Отстъпки до 30%, за заявки над 100 лв бонус 6%
доставки на твърда цена независимо от броя на книгите
плащане при доставка, срок за цялата страна 2 дни - 4.69 лв
Пощенски марки
ново съвети каталог доставки за нас следене кошница

Астро-лунен календар 2018

Автор: Даниела Евстатиева
Обем: 272 стр.
Формат в мм.: 110х150
Издател: ИК "Кибеа"
Мека подвързия
Дата на включване: 2017-10-01
ISBN: 9544747794
Категория: Астрология

Корична цена: 7.00 лв.
Oтстъпка: 11%

Нашата цена: 6.23 лв.

 

„АСТРО-ЛУНЕН КАЛЕНДАР“ за 2018 година предоставя инфор­мация за взаимодействието на Слънцето и Луната със Земята във всеки един от 365-те календарни дни. Основната му цел е да под­помогне читателите в подредбата на програмата им за делника и да ги насочи правилно да се възползват от своята енергия и енер­гията на Слънцето и Луната за осъществяване на главните си стре­межи, без да губят сили за маловажното.

През първото десетилетие на настоящия 21 век смятахме за достатъчно навременна реакция да определим „точното време“ за едно или друго наше действие.

През настоящото десетилетие се налага да имаме реакция не само за обичайните, делничните неща. Трябва ни будност, за да отреагираме на събития, втурващи се в живота ни извън нашата воля и възможност за предвиждане. Зачестиха насилствените, нео­чакваните прекъсвания на обичайния човешки делничен ритъм, следствие на терористични атаки. Това изрично налага различно разпределяне на вниманието ни във всекидневието. Истинското ни оръжие срещу тероризма е себепознанието, която ни отвежда към любовта към себе си на първо място. Кога­то се справяме с лекота с живота и с онова, което той ни подна­ся, тогава по-слабо ще се страхуваме от него. „АСТРО-ЛУНЕН КАЛЕНДАР 2018“ отделя специално внимание на тези опасности, както в общия текст, предхождащ новата сед­мица от годината, така и вътре в таблиците за съответния й ден с обозначенията за необходимост от разтоварване (за медитация, за диета за ума).

През второто десетилетие от 21 век значението на съ­ветите от „АСТРО-ЛУНЕН КАЛЕНДАР 2018“ ще заемат все по-важно място и в друга сфера от живота ни: при подсигуряването и за приготовлението на храната ни. Тенденцията говори, че „неустойчивото земеделие“, което про­извежда храни не на полето, не в оранжериите, а вкъщи, при до­машни условия, ще заема все по-голям дял в подсигуряването за нашето препитание.Така съветите в този календар ще утроят в бъдеще значението си в качеството си на ръководство за успешно справяне и с тази задача.

Тук е важно да се каже, че „АСТРО-ЛУНЕН КАЛЕНДАР 2018“ не иска да ни променя, а да ни покаже как нашата индивидуалност може да „живее в синхрон с времето и с промените в него“.

2018 година е Годината на планетата Венера. Преди повече от 700 години халдейците според реда, по който се нареждат плане­тите от септенера, са определяли не само характера на пред­стоящия период. След продължителни наблюдения на промените на небето те са установили връзка между появата на определена планета и конкретни събития на Земята в техния живот.

2018 година, Годината на Венера, има водещи планетни конфи­гурации, чието въздействие ние вече познаваме от предишните няколко години. Но и се различава от тях.

2018 година е единствената до 2020 (от второто десетилетие на 21 век), за която силното, категорично въздействие Уран/Плутон в квадратура губи значението си.

Явно, „урановият“ човек, а това сме всички ние, които днес градим живота, също променя характера си. А както знаем, „ура­новият“ човек настоява да се развива бързо, да получава и да от­дава бързо своята енергия и без съжаление и угризения да над­живява онези форми, които повече не са му потребни. Няма да се справим добре с живота през Епохата на Водолея, ако не се научим бързо и точно да отличаваме ВАЖНОТО и МАЛОВАЖНО­ТО. Нямаме време за непродуктивни ходове.

Уран изисква от нас да мислим по „урановски“. Понятията, ин­формацията и изводите в „АСТРО-ЛУНЕН КАЛЕНДАР 2018“ ни на­сочват към изграждане на разумно, здравословно в стопански и житейски смисъл поведение, неговата подредба и основна зада­ча е да ни подскаже как съзнателно да избягваме хаоса в мисли­те си.

Животът многократно е доказал верността на езотеричното твърдение: Каквото отгоре, такова отдолу!


Прибавете и Вашa анотация, мнение или коментар за това заглавиe

търсeне по м/у думите моля въведете търсената дума
иили   

най-новото в
Астрология
Астрологична прогноза 2024. Пътеводител на космическия навигатор за една смутна година - Гал Сасон
Пулсът на живота - Дейн Ръдиар
Стелиумите - Дона Кънингам
Астро-лунен календар 2023 - Йорданка Ушева-Цонева
Тълкуване на картите таро -
Практикум по автентична астрология - Джон Фроули
Медитации върху знаците на зодиака - Джон Джоселин
Очевидната скрита истина за взаимоотношенията - Хули Леонис
Царицата на науките - Ивайло Банабаков
Астрологична прогноза 2022. Жертва в името на любовта - Гал Сасон
Вашата календарна 2022 - Светлана Тилкова - Алена
Лунен календар на красотата 2022 - Светлана Тилкова - Алена
Астрологичен хороскоп 2022 - Светлана Тилкова - Алена
Здраво сърце и чисти съдове. Народни рецепти и медицинска астрология - Александра Василева
Астро-лунен календар 2022 - Йорданка Ушева-Цонева
Лечебната сила на скъпоценните камъни в индийската астрология - Н. Н. Саха
Тайните на Марс - Хули Леонис
Транзитология 2. Транзитите на Меркурий. Транзитите на Венера - Сергей Вронски
Наблюдаване на звездите For Dummies - Стив Оуенс
Свързване. Астрологическо ръководство за съвместен живот - Лиз Грийн
всички книги в категорията >>>

Проверка на почъчки  |  Вашата сметка  |  Нови книги  |  Съвети  |  Каталог  |  Доставки  |  На едро  | 
Мнения  |  Кои сме ние  |  Проeкти  |  RSS  | 

Приятели: С надуваема лодка около света  |  пощенски марки  |  СБСС  |  Ламбиеви колиби  |