ВАШАТА ПОРЪЧКА ДО МОМЕНТА/ORDER      

Отстъпки до 30%, за заявки над 100 лв бонус 6%
доставки на твърда цена независимо от броя на книгите
плащане при доставка, срок за цялата страна 2 дни - 2.99 лв
Пощенски марки
ново съвети каталог доставки за нас следене кошница

Властта на Мамона. Кой и как ни ограбва. Бумерангът на злото – II част

Автор: Волен Сидеров
Обем: 400 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Бумеранг БГ"
Мека подвързия
Дата на включване: 2004-06-05

Категория: Съвременност

Нашата цена: 8.10 лв.

 

Книгата не е в наличност
Не може да се покланяте на Бога и на Мамона едновременно, казва Христос. Защо забравихме тези думи днес. Кои са наследниците на фарисеите и садукеите.
Защо Западът се превърна в Държавата на Мамона, която воюва срещу Изтока -
Държавата на Духа. Как Ротшилд и Сорос заграбиха света.
Защо днес християнството е преследвано съдебно в САЩ, и отхвърлено от Конституцията на ЕС.
Как Англия и САЩ направиха наркобизнеса държавна политика.
Защо сенаторът Макфадън каза, че Федералният резерв е ограбил 80 милиарда долара от американците.
Имат ли покритие парите днес. Един трилион долара на ден се преместват виртуално всеки ден. Какво ще стане ако се спука финансовият балон.
Може ли да се повтори 1929 г.
Защо лихвата е измама. Защо 500 транснационални компании притежават половината планета.
Как ни ограбват всеки ден.
Има ли алтернатива на лихварския капитал.
Това са само част от темите на тази книга.

Волен Сидеров е водещ български публицист, носител на наградата на Съюза на българските журналисти за 2000 година. Автор е на стотици статии в българската преса на тема национална идентичност, Православие, глобализация.
Неговата книга „Бумерангът на злото" предизвика широк обществен интерес в България и чужбина.
„Властта на Мамона" е продължение на „Бумерангьт на злото".


Мнения за тази книга

Иван -Пловдив
Обръщам се най-напред към хората, които не са чели книгата, или по-точно книгите. Прочетете и тогава коментирайте. Фактите, защото това са само факти ни показват защо положението в нашата Мила Родина България е такова. При сегашния ни политически елит прозират имената на такава хора като Соломон Паси (евреин), който като радетел на НАТО унищожи българската армия, една от най-славните армии в Еврапа и вкумоп с Симеон Кобурготски, който е петно за Българската Корона, еврейката Лидия Шулева и техните мекеретата Милко Ковачев и Миглена Кунева взеха пари и унищожиха АЕЦ Козлодуй. Е прав е г-н Сидеров, Господ здраве да му дава!

Г.Филипова -Gabrovo
Не струват жалките му опити да въвлече читателите си в антисемитски настроения, които се дължат не на факта ,че евреите са богати и заемат важни постове по света ,защото много от тях не са лихвари ,бедни са и не са известни личности!Г-н Сидеров, знаете ли въобще историографията на антисемитизма?Стига сте повтарял като папагал жалките извинения на мразещите евреите през цялата история на света!Те са ставали изкупителна жертва заради своята вяра ,сплотеност и пазене на миналото и традициите си ,които никога не биха изоставили заради хора като вас!

iliya -obzor
Чел съм ВЛАСТТА НА МАМОНА няколко пъти и ще продължа да я препрочитам, като един наръчник за БЪЛГАРСКО самоосъзнаване.На автора Волен Сидеров желая, здраве и БОГ да го пази за да завърши борбата, която е започнал.

Иванка Г. Стоянова -Пловдив
Не мисля да коментирам книгата на Волен Сидеров, за която става въпрос в случая, поради простата причина, че не съм я чела. За Тайните протоколи, Световната конспирация на Никола Николов мога да кажа, че това са едни от любимите ми книги, но не съм съгласна със всичко, което се говори за евреите. Това, че има някаква тайна организация, в която уж главни участници са евреи съвсем не означава, че трябва всички хора с такъв произход да се поставят под общ знаменател и да се определят като разрушители на света едва ли не...Тези, които са чели книгите на Никола Николов би трябвало да са разбрали кои са истинските евреи и кои фалшиви т.е. такива, които се наричат евреи, но не са. Престанете да плюете евреите и да ги изкарвате най-лошите и виновниците за всичко, което се случва с нас и заобикалящия ни свят!!!

Израел Цион -Йерусалим
Поредната мозъчна чекия на Волен Сидеров! :0))) Като икономист мога да потвърдя, че част от фактите са верни, но анализаторските способности на Волен са доста посредствени. Жалка фашистоидна пропаганда за необразовани провинциалисти и неудачници.

stefan -sofia
Петко Войвода <VELIKA@BULGARIA.BG> -Велико Търново Тези боклуци, които плюят по Волен Сидеров, СЪС СИГУРНОСТ НЕ СА ЧЕЛИ клигата му! Ако бяха прочели ПОНЕ 10 реда от която и да е негова книга или статия, щаха да знаят, че човекът СЕ АРГУМЕНТИРА ВИНАГИ и то по един безпрекословен начин! И явно това най-много дразни враговете на истината! a ti 4el li si mu statiite ot "demokraciq"?

Светла -София
Най-пламенната светска книга в защита на Православието написана изцяло в духа на паисиевото възклицание "О неразумни поради що се срамиш да се наречеш българин" ("и раб Божи" както добавя авторът - журналист и родолюбец Волен Сидеров). Макар и светско четиво книгата търси път към душата на оплетения от материални изкушения съвременен човек за да му посочи Православието като пътят за общение с Бога и спасение на душата. Авторът убедително доказва, че човекът може да изпита истинска радост и щастие от живота единсвено ако живее богоугодно и благочестиво и ползвайки се от благата на Светата Православна църква. Последните страници са може би най-важни. В тях авторът припомня, че борбата срещу злото се води от всеки човек срещу собствените му грехове, а не с някакви глобални мерки.

yavor -sofia
Petrov,mojete li da citirate fraza ot "Mein Kampf" i da obiasnite zashto ne e viarna?

dakiec -
Хубава книга. Това че има книги на подобна тематика издавани в Европа след 2СВ не омаловажава заслугата на автора а напротив. Това е поредното Българско присъствие в борбата за оцеляването на разума и духа на европееца. Борба за разгласяване истината за ставащото около нас. На помощ в тази борба са и съвременните постижения на теоритичната физика - свормираща възгледи за света доста по-различни от примитивният механо-материализъм които ни се "начуква ше" в главите от ранна детска възраст. Хората НЕ са биологични роботи - със всички произтичащи от това последици.

-
"Insider <mason@illuminates.com> -София Няма да прочета тази книга - обичам да чета автори, които преди да пишат, четат. " а ти що не четеш ? и като приказваш, що не се аргументираш ? личните нападки не са аргументи, съжалявам.

-
Няма да е лошо, тея дето плюят и, евентуално, са чели книгата да извадят някой друг факт, който оборва тезите в книгата. А тея дето не са я чели и пак много знаят - гледайте слави, четете 24 часа и се радвайте на живота.

Иван Петров -София
За така наречените "познавачи" един курс по ограмотяване на тема: Каква е разликата между национализма и нацизма? Национализма означава да обичаш своите, а нацизма означава да мразиш другите. И тук идва риторичният въпрос: Към кои спада гусин Сидеров? Повече няма да коментирам.

Иван -
Фундаменталисткия патриотизъм се завръща. Показателен е адреса на пишещия под мен. От едната страна комунизъм, от другата дебилен наци-онализъм в стил Сидеров. SMASH RACISM EVERYWHERE

Петко Войвода -Велико Търново
Тези боклуци, които плюят по Волен Сидеров, СЪС СИГУРНОСТ НЕ СА ЧЕЛИ клигата му! Ако бяха прочели ПОНЕ 10 реда от която и да е негова книга или статия, щаха да знаят, че човекът СЕ АРГУМЕНТИРА ВИНАГИ и то по един безпрекословен начин! И явно това най-много дразни враговете на истината!

LGB -
:-)))) Koi tochno 85% sa verni? Prosto pitam. "Ataka" se e kazval vestnika izdavam ot Gjobels. Prosto fakt. www.bulgaria.indymedia.org

Киряка -
Verbljud,преди години прочетох "Екзодус".Мисля, че имаше и филм със същото име.Стана ми приблизително ясно как и с какви усилия е създадена еврейската държава.Вероятно събитията са достоверни въпреки че се усеща героизирането.Не може човек да не изпитва уважение към еврейския народ.Но това не трябва задължително да се смесва и бърка с обич.Другите народи със сигурност не изпитват блаженни чувства към евреите когато същите се опитват да ги менажират.Никой не обича да бъде управляван.И това свършва защото вече свободно може да се говори за това.На света стана ясно кой е измислил комунизма.Една държава с голям ресурс като Русия завзета от еврейска клика наложи на значителна част от света марксическа теория и се подигра използвайки чувството на всеки човек за социална справедливост.Всеки иска да е добре-финансово и т.н.житейски е тази теория е направила опит теоретически да обясни практически непостижими неща.От цялата тази дандания съпроводена с много страдания по света по време на 2-та световна война най-много се възползват евреите.Направиха си държава.Освободиха огромни територии от население в Русия -страна богата на суровини.Изцедиха от руския народ интелигенцията,щото тя била срещу световната револяция и преписаха на Русия демонически качества,които са точно толкова колкото на португалците,англичаните и французите. Никой не е длъжен да обича еврейския народ, а би било жалко същият този народ да купува любов с пари и влияние, а още по-малко със самосъжаление.Едно е ясно България трябва да стои далече от Русия за да ограничи еврейското влияние в обществения си живот.А такива като Софиянски ,дядовците на който са сменяли имената си и като Паси да бъдат държани далеч от държавните дела. Я да си отговорим на въпроса кой би защитавал по-усърдно България навън Паси или Симеон Радев? Колкото до Волен Сидеров и до качествата на публицистиката му можем да съдим по това как ще я приеме народа. Народа обича този който говори на неговия език,обслужва неговия национален интерес Защо Паси назначи за говорител на външно ни министерство Виктория Меламед, ане назначи някой Татарчев например?Всеки обича народа си не заради това дали е силен или голям , а защото е негов.Сидеров произхожда от фамилия тракийски бежанци и носи в себе си тази любов към българското която е накарала рода му да се върне в България ,а не да приеме гръцка принадлежност.От баща си знам, че Воленовия баща е живял в Хасковски села и е бил изявен борец.Такъв каквито са били много българи по това време.Комунизма който е юдейска измишльотина вече си заминава защото идва ред на естественото развитие на народите.Те постигнаха това да имат своя държава.Трудно ще им бъде да накарат отново целия свят да воюва заради интересите им и това го доказва провала в Ирак.Русия рано или късно ще се събуди. В условията на демокрация и българите ще се събудим и ще станем по-значими защото вече знаем кой е срещу нас.

Апостолов -Sliven
Книгата ми харесва,защото разкъсва силово наложените стереотипи, с които западняците и евреите се опитват да ни промиват мозъците. Това, че има неврастенични изблици на яростни ругатни към автора, говори че попаденията са верни.

Tcvetan -
Omrazna mi niakakvi neznaikovci da vikat na vsi4ki nacionalisti 4e bili nazisti tova sa absolutni gluposti.Kato tolkova znaiat za6to ne po4nat da oprovergavat Siderov kato tova koeto pi6e ne bilo viarno,az su6to ne kazvam 4e vsi4ko koeto pi6e e 100% viarno no pone edno 85% mislia 4e e viarno.Za knigata ne moga da kaja ni6to prosto za6toto ne sum ia 4el o6te,no preporu4vam da pro4etete "Bulgarofobia" naistina mnogo dobra kniga.

Verblud -Paris
Na vsi4ki deto mraziat evreite, pro4etete edna edinstvena knijka : "Adress Unknown" napisana ot Kressman Taylor.

-
-Вие евреите сте виновни за всичко -Ти ще кажещ ,че сме виновни и за гибелта на "Титаник" -Ами на тебе "Айсберг" как ти звучи

Още мнения 1 2

Прибавете и Вашa анотация, мнение или коментар за това заглавиe

търсeне по м/у думите моля въведете търсената дума
иили   

най-новото в
Съвременност
Корпорацията: Русия и КГБ по време на президента Путин - Юрий Фелщински, Владимир Прибиловски
Ислямът: Световна история - Ед Хюсеин
Да заложиш своята кожа - Насим Никълъс Талеб
Дълбоката държава - Йордан Начев
Бележник с 52 цитата - Иво Иванов
Контрол - Райна Маркова
България 0.5: грешките в кода - Орлин Тодоров
Мрежата на паяка - Дейвид Енрич
Политически кризи и служебни правителства - Тома Биков
La Passione. Как Италия прелъсти света - Даян Хейлс
Разобличители - Ян ван Хелсинг, Щефан Ердман
Няма връщане назад - Мелинда Гейтс
Пропаганда - Едуард Бернайс
Топ шпиони - Ха. А. Мелер
Светът утре - Ричард ван Хойдонк
Мирът: утопия или реалност? - Николай Скарлатов
Дългът: първите 5000 години - Дейвид Грейбър
Предстоят ли най-добрите дни за човечеството? - Стивън Пинкър, Мат Ридли, Малкълм Гладуел, Ален де Ботон
Нищо друго освен истината - Анна Политковская
Свидетелства за прехода. 1989-1999 - Иван Костов
всички книги в категорията >>>

Проверка на почъчки  |  Вашата сметка  |  Нови книги  |  Съвети  |  Каталог  |  Доставки  |  На едро  | 
Мнения  |  Кои сме ние  |  Проeкти  |  RSS  | 

Приятели: area.bg  |  пощенски марки  |  СБСС  |  Забележителности в България  |  Ламбиеви колиби  |