ВАШАТА ПОРЪЧКА ДО МОМЕНТА/ORDER      

Отстъпки до 30%, за заявки над 100 лв бонус 6%
доставки на твърда цена независимо от броя на книгите
плащане при доставка, срок за цялата страна 2 дни - 2.99 лв
Пощенски марки
ново съвети каталог доставки за нас следене кошница

Тайните послания на водата

Тайните послания на водатаАвтор: Масару Емото
Обем: 160 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Аливго"
Мека подвързия
Дата на включване: 2006-04-07
ISBN: 9548454378

Категория: Мистика

Нашата цена: 9.10 лв.

 

Книгата не е в наличност
Отзиви от цял свят

„Тайните послания на водата“ е великолепна книга. С помощта на своите гениални снимки и изключителен опит като учен, др. Масару Емото е създал книга, която е истинско мистично съкровище. Неговият принос към изследването на духовното съзнание е несъмнено майсторско."
Керълайн М. Мис,
автор, на „Свещените договори и анатомията на Духа“.

„Както при Галилео, Нютон и Айнщайн, ясната визия на д-р. Емото ни помага да видим по различен начин себе си и своята Вселена. Науката и духът се обединяват, водейки до дълбок и безспорен квантов скок в начина, по който гледаме на света, и по който можем да възстановим своето здраве и да създадем хармония“.
Маркус Лаукс, НД., редактор на Naturally Well Today

„Работата на д-р. Емото с водата красиво илюстрира изцеляващата сила на любовта и благодарността. Тези строителни блокчета от признателност поддържат нашето съществуване в тялото, ума, сърцето и душата. Книгата „Тайните послания на водата“ е най-ценният принос към сътворяването на позитивно бъдеще за нашия свят.“
Ноел С. Нелсън, доктор по философия,
съавтор, „Силата на признателността“.

„Тайните послания на водата“ е революционната работа на международноизвестния японски учен Масару Емото, който е открил, че молекулите на водата се влияят от нашите мисли, думи и чувства. Тъй като хората и Земята са съставени предимно от вода, неговото послание е за лично здраве, глобално възстановяване на околната среда и практически план за хармония и мир, който започва с всеки от нас.


Мнения за тази книга

Alex -София
Г-н Райков, Жалко е, че сте загубили време да четете тази забележителна книга, наистина! Защото такива книги като нея се четат между редовете... А относно това, което казвате- ..обида за всеки здрав разум... Искам да Ви цитирам една доста добре обоснована мисъл на един от най-успешните ученици и близък приятел на Мирзакарим Норбеков- Алексей Марченко в неговата прекрасна книга Болест ли? По дяволите!, че т.нар. здрав разум е ДИАГНОЗА! Така че, вярвам Ви за обидата... Нещо повече,- съчувствам Ви! Що се отнася до опитите- е, пропуснали сте да присъствате на гостуването на Масару Емото в Зала 3 в НДК м.Юли, 2007год.! По-лоше е ако бяхте присъствали и пишете това.. Това, че Вие не можете да реализирате опитите с вода, съвсем не означава че Д-р Емото е дилетант! А що се отнася до хомеопатията с финансова цел както казвате, бих споменал че т.нар. традиционна медицина в България, сега борави с мрежа от 4500 аптеки и множество дистрибутори(!!!). За сведение преди 20 години в един окръжен град с население 250 хил, те бяха само 9 на брой плюс една оптика! И въпреки това тази медицина не може, а и дали иска иска(?!) да се справи със заболявания, при които един специалист хомеопат би се справил с лекота... А в случай, че сте изостанал от здравната реформа в България,- сега един т.нар. общопрактикуващ лекар се нарича- ДЖИ ПИ, и по заемана длъжност, а вероятно и по морал е ЕДНОЛИЧЕН ТЪРГОВЕЦ, който търгува със...ЗДРАВЕТО! Колкото повече болни, толкова по-голяма... (Разбрахте ме!:)) Вероятно е излишно да Ви казвам, че точните термини за това са- здравен фашизъм и ГЕНОЦИД... Не случайно България е в челните редици по смъртност. Трябват ли Ви опити и факти за това??? Попитайте отрудените гробари, макар че те имат много работа, и едва ли ще отделят от драгоценното си време.. Все пак и това е БИЗНЕС!!!

дани -София
екстремисти. при това - с конски капаци.

retidge -Sofia
Напълно съгласна с Орлин Райков!!!

Орлин Райков -София
г-н Емото не е учен. Той е доктор по алтернативна медицина, която няма нищо научно, а си е чиста проба окелтизъм. В книгата няма нищо научно, а е пълна с предположения. Къде ли са му научните публикации в световната научна литература? Или пък да са описани сериозно опитите му, за да могат да бъдат повторени? Абсурдна спекулация с невежеството на читателя с обида към всеки здрав разум. Стига окултизъм! Стига хомеопатски промивки с финансова цел! Умолявам ви да се обърнете към Бога на Библията - Христос. Само Той дава живот и надежда! Единствено християнството на Библията не противоречи с науката. И, моля, ползвайте разума си по предназначение!

-
Всичко, което сме ние е резултат от нашите мисли. То е основано на нашите мисли. Създадено е от нашите мисли. Страданието следва човека, който говори или действа с порочна мисъл. Щастието следва човека, който говори или действа с чиста мисъл. /Буда/

Прибавете и Вашa анотация, мнение или коментар за това заглавиe

търсeне по м/у думите моля въведете търсената дума
иили   

най-новото в
Мистика
Сталин и франкмасоните - Петър Бойко
Топ мистериите на България - Слави Панайотов
Тайните учения на спиритистите - Харви Мартин
Кристали и скъпоценни камъни. Как да използвате кристалите и тяхната енергия, за да подобрите живота си - Джуди Хол
Практическо ръководство за бяла магия, привличане на любов и благосъстояние - Астра Луна
Не ги целувайте за сбогом - Алисън Дюбоа
Дневниците на Слава Севрюкова. Книга 4. Предсказанията -
Фантомният Аз - Дейвид Айк
Екстрасенси и магове в спецслужбите по света - Олга Грейг
Крион. Книга 14. Новият човек -
Повишете вибрациите си. 111 урока за засилване на вашата духовна връзка - Кайл Грей
Феномени - Ани Джейкъбсън
Слънчево дишане. Дар и благословение Свише: Светлината на Слънцето - Тина Електра
Ние сме техният рай. Защо мъртвите никога не ни напускат - Алисън Дюбоа
Лечебната светлина на ангелите. Променете вашето минало, настояще и бъдеще с Божествената енергия - Рейвън Кийс
Крион. Тайната на човешката душа - Моника Мурани
Излекувай се с ангелите. Медитации, молитви и напътствия - Патриша Папс
Кармични избори - Джуна Уоутан
Окултните тайни на Третия райх - Антон Первушин
Крион - Ефектът Гея. Забележителната система на съвместната работа между Земята и човечеството - Моника Мурани
всички книги в категорията >>>

Проверка на почъчки  |  Вашата сметка  |  Нови книги  |  Съвети  |  Каталог  |  Доставки  |  На едро  | 
Мнения  |  Кои сме ние  |  Проeкти  |  RSS  | 

Приятели: area.bg  |  пощенски марки  |  СБСС  |  Забележителности в България  |  Ламбиеви колиби  |